Recensioner

Johan Morelius, Stora Skedvi
★★★★★ / Löpning

ASICS Stockholm marathon

Jag har alltid haft problem med skavsår och blåsor under långpass vilket jag har försökt mildra med hjälp av tejp. Tejpen har hjälpt en del men samtidigt har den i sig gett upphov till lite skav och irritation och den lossnar lätt under längre pass. Jag testade BlissWool några gånger på pass upp till 30km och det funkade riktigt bra. ASICS Stockholm Marathon skulle bli det riktiga eldprovet. BlissWool funkade kanonbra hela loppet: Det ventilerade bra, blev aldrig varmt, skavde inte, satt på plats hela loppet och förhindrade och mildrade skavsår och blåsor på ett bra sätt. Naturligtvis var inte fötterna omärkta efter loppet men på de ställen jag hade BlissWool hade jag inga skavsår eller blåsor.


★★★★✰/ Löpning

BlissWool känns självklar

Skönt! Inga blåsor eller blånaglar efter maraton. Svalt och luftigt för foten. Naturligt skydd. Känns inte, men funkar utmärkt.

Ann, Jonsered

Springa långt där man utsätter fötter för hårt, mjukt och blöta. BlissWool känns självklar för tryckavlastning och stoppa punkter som skadas av friktion.

Robert Granath, Eskilstuna

Thomas Oltnäs, Åby
★★★★★ / Skidåkning

BlissWool fungerar!

Inför Öppet Spår, med nya pjäxor som bara några dagar tidigare orsakat ett rejält skavsår på ena hälen, hade jag vissa farhågor och funderade först på att använda skavsårsplåster. Jag valde istället att testa BlissWool. Efter målgång kunde jag lite överraskande konstatera att den tidigare skadade hälen var helt opåverkad och i lika skick jämfört innan starten. Utifrån denna positiva erfarenhet kan jag rekommendera BlissWool då den faktiskt fungerar.

Anna Lundgren, Uppsala
★★★★★/ Promenad, vandring, fotsvamp

BlissWool botade min fotsvamp

Mina fina, röda, nyinköpta vandringsskor gav mig skavsår i hälarna så jag provade BlissWool i hopp om att kunna gå in skorna någorlunda smärtfritt. Ett lyckat köp då skoskavet lindrades och försvann efter några dagar. Då jag ständigt dras med fotsvamp vintertid så provade jag också att linda BlissWool mellan tårna för att leda bort fukt och på två dagar var fotsvampen borta! Fantastisk produkt och fantastiskt resultat!

Hanna, Uppsala
★★★★✰ / Vandring

40 mil på caminon

Jag såg fram emot min pilgrimsvandring i Spanien! Fem veckor av att bara vandra, äta och sova. Det jag var lite nervös för var mina fötter. Jag har jättesensitiv hud och får skavsår väldigt lätt – kan komma hem med en tre-fyra skavsår av sandalerna en sommardag. Men så använde jag BlissWool i mina vandringssockar som extra skydd mot fukt, och resultatet blev helt otroligt: bara fyra skavsår på 40 mil!!

Jonny, Malmö
★★★★★/ Skidåkning

Ett effektivt skydd

Då jag under min träning inför Vasaloppet haft problem med skavsår på häl och mellan tår, sökte jag en produkt som kunde fungera under långvarig aktivitet. Under Vasaloppet provade jag för första gången BlissWool, det fungerade över förväntan och jag slapp skavsår. Ett stort plus var också att ullen inte blev fuktigt. Personligen tror jag det är en av orsakerna till att BlissWool är ett effektivt skydd vid långvarigt skavande.

Emma Lindström, Stockholm
★★★★★ / Skidåkning

9 mil på skidor utan skavsår - mirakel!

Jag hade problem med skavsår i mina pjäxor och brukade i princip alltid få skavsår på hälarna efter ca en mil skidåkning. Jag fick tips om BlissWool och provade den på några träningspass inför Vasaloppet och den verkade funka. När dagen för Vasaloppet kom, lade jag BlissWool på hälen och gav mig ut i spåret. Jag hade inte en enda tendens till skavsår på mina hälar under hela loppet. 9 mil utan minsta skav, det har aldrig hänt innan!

Emma Lindström, Stockholm
★★★✰✰ / Ridning

AVLASTNING PÅ SVANSKOTAN

På en 8 dagars ridsemester var både jag och mina reskamrater ordentligt ömma på svanskotan efter några dagar i sadeln. Vi provade att lägga in en rejäl tuss av BlissWool mellan ridbyxan och trosan. Eftersom byxorna var rätt tighta så satt ullen på plats och var en skön avlastning för svanskotan.

(Läs om fler kreativa sätt att använda BlissWool på under  om > så här används BlissWool > andra områden.)